Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Ryba s rajčaty

lanvin
4hlasy
Hodnotit

1h a 15min

15min příprava

60min vaření

292 kJ

energetická hodnota na 100g

150 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:2g tuky4g sacharidy9g bílkoviny

Recept na přípravu ryby s rajčaty a orgánem. Dokonalá večeře s vůní moře.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 a 1/2 kg ryby - cejn, pražma apod.
  • 3 stonky řapíkatého celeru
  • 4 ks větších rajčat - nakrájených na plátky
  • 3 ks cibule
  • 3 ks brambory - nakrájené na kolečka
  • 4 snítky oregána
  • 6 špetek soli
  • 4 špetky čerstvě mletého pepře
  • 50 ml oleje

Postup přípravy

  • Očištěnou cibuli, celer a rajčata nakrájejte na plátky. Brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky. Zeleninu dejte do pekáčku, osolte a promíchejte. Pár plátků rajčat odložte.
  • Na zeleninu položte omytou, osušenou osolenou a opepřenou rybu. Rybu posypte orgánem a na rybu položte pár plátků rajčat. Vše pokapejte olejem, přikryjte a pečte v troubě vyhřáté na 190°C asi 45 minut.
  • Pak rybu odkryjte a pečte ještě 15 minut. Pokud je potřeba, podlijte rybu při pečení vodou.
Grilovaný losos

Grilovaný losos

1h a 35min 620kJ 300 Kč
Grilované vepřové kotlety

Grilované vepřové kotlety

55min 893kJ 150 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Kapr s mandarinkami

Kapr s mandarinkami

18 hlasů
30min 531 kJ 97 Kč
Ryba s brusinkovým pyré

Ryba s brusinkovým pyré

18 hlasů
45min 217 kJ 81 Kč
Dušená ryba s pórkem

Dušená ryba s pórkem

13 hlasů
35min 305 kJ 95 Kč
Ryba zapečená s rajčaty

Ryba zapečená s rajčaty

10 hlasů
40min 388 kJ 110 Kč
Ryba na kaparech

Ryba na kaparech

10 hlasů
55min 550 kJ 112 Kč
Štika v pivním těstíčku

Štika v pivním těstíčku

10 hlasů
40min 839 kJ 133 Kč

Články nejen o vaření