Prostreno.cz

Vepřové maso s hráškem

Jednoduchý a rychlý oběd z vepřového masa.

23.04.2012 lanvin
60min

15min příprava

45min vaření

767 kJ / 183 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli nakrájejte na kostičky. Omyté maso nakrájejte na kousky. Na pánvi s rozehřátým olejem nechte zesklovatět cibuli, přidejte maso a orestujte ho, maso osolte a posypte paprikou, podlijte vývarem a zvolna duste do změknutí.
  2. Ve smetaně rozmíchejte mouku a přidejte k masu. Přidejte hrášek a za stálého míchání duste 10 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    132,80 g
  • Sacharidy:

    55,10 g
    • Cukry:

      9,10 g
  • Tuky:

    127,16 g
  • Vláknina:

    7,75 g

Aktivita pro spálení:

650 kcal
81

minut jízdy na kole

61

minut běhu

194

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové kostky s paprikou

(13 hlasů)
1h a 5min
947 kJ

Vepřové medailonky s mrkví

(14 hlasů)
60min
536 kJ

Vepřové plátky na zázvoru

(6 hlasů)
1h a 5min
815 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

smetana

337 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T35 g

sterilovaný hrášek

81 kcal / 100g
B5 g
S14 g
T0 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

Zeleninový vývar

5 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso s hráškem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba