Prostreno.cz

Pstruzi na tymiánu

Velmi rychle a jednoduše pečení pstruzi vonící tymiánem.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 957 kJ / 228 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy9g
tuky17g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Omyté pstruhy na kůži několikrát nařízněte, osolte je a posypte pepřem. Dovnitř pstruhů dejte snítky tymiánu, plátky citrónu, plátky česneku a pstruhy položte na plech s pečicím papírem.
  2. Pstruhy pokapejte olejem s máslem a pečte v troubě vyhřáté na 220 °C přibližně 30-35 minut.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně s malinami

(18 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(35 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pstruzi na tymiánu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat