Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Pstruzi na tymiánu

lanvin
7hlasů
Hodnotit

50min

15min příprava

35min vaření

782 kJ

energetická hodnota na 100g

200 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:16g tuky2g sacharidy9g bílkoviny

Velmi rychle a jednoduše pečení pstruzi vonící tymiánem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 2 ks pstruhů v celku
  • 1 ks citrónu
  • 3 stroužky česneku
  • 8 snítek čerstvého tymiánu
  • 4 lžíce oleje
  • 3 lžíce másla
  • 6 špetek soli
  • 4 špetky hrubě mletého barevného pepře

Postup přípravy

  • Omyté pstruhy na kůži několikrát nařízněte, osolte je a posypte pepřem. Dovnitř pstruhů dejte snítky tymiánu, plátky citrónu, plátky česneku a pstruhy položte na plech s pečicím papírem.
  • Pstruhy pokapejte olejem s máslem a pečte v troubě vyhřáté na 220 °C přibližně 30-35 minut.
Polévka z pečených rajčat

Polévka z pečených rajčat

2 hlasy
252kJ 130 Kč
Marinovaný sýr feta

Marinovaný sýr feta

2 hlasy
20min 1322kJ 90 Kč

Podobné recepty

Pstruh na tymiánu

Pstruh na tymiánu

12 hlasů
40min 667 kJ 400 Kč
Filé ze pstruha s pistáciemi

Filé ze pstruha s pistáciemi

13 hlasů
1h a 25min 831 kJ 320 Kč
Pstruh se šunkou

Pstruh se šunkou

11 hlasů
40min 461 kJ 110 Kč
Pstruh na sádle

Pstruh na sádle

9 hlasů
45min 625 kJ 120 Kč
Pstruh s křenovou omáčkou

Pstruh s křenovou omáčkou

9 hlasů
55min 916 kJ 240 Kč
Pstruh na víně

Pstruh na víně

10 hlasů
50min 587 kJ 180 Kč

Články nejen o vaření