Prostreno.cz

Pstruh na grilu

Pstruh grilovaný s bylinkami a citrónem.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 620 kJ / 148 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy3g
tuky10g

Ingredience na

  • 800 g pstruha - á 350-400 g
  • 2 ks citrónů
  • 1 svazek bylinek - kopr, bazalka, kerblík, pažitka
  • 2 stroužky česneku
  • 100 g másla
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky čerstvě namletého pepře
  • 1 lžíce oleje - na potření alobalu

Postup přípravy

  1. Omyté citróny nakrájejte na plátky, prolisovaný česnek promíchejte se změklým máslem.
  2. Pstruhy osolte, opepřete a do každého pstruha dejte kousek másla s česnekem, bylinky a plátky citrónu.
  3. Alobal potřete olejem a každého pstruha zabalte zvlášť do alobalu.
  4. Grilujte na rozehřátém grilu z každé strany 10-15 minut, podle velikosti pstruha.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pstruh na grilu

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat