Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Pstruh na bylinkách

lanvin
17hlasů
Hodnotit

35min

15min příprava

20min vaření

621 kJ

energetická hodnota na 100g

160 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:9g tuky7g sacharidy10g bílkoviny

Recept na pstruha s bylinkami provoní kuchyň a zaručeně uspokojí i mlsné jazýčky.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 ks filetu ze pstruha
  • 2 stroužky česneku
  • 4 lžíce citrónové šťávy
  • 6 lžic oleje
  • 5 lístků bazalky
  • 3 snítky tymiánu
  • 3 snítky rozmarýnu
  • 4 špetky soli
  • 2 špetky barevného pepře
  • 4 plátky citrónu

Postup přípravy

  • Porce ryby osolte, opepřete, pokapejte citrónovou šťávou, potřete prolisovaným česnekem. Dejte na hodinu do lednice.
  • Bylinky nasekejte. Na rozehřátém oleji opečte zvolna porce ryby z jedné strany, posypte bylinkami, otočte, posypte zbytkem bylinek a pečte z druhé strany. Podávejte s plátky citrónu.
Brokolicový salát s červenou cibulí

Brokolicový salát s červenou cibulí

1 hlas
40min 469kJ 90 Kč
Kuřecí prsa s kukuřicí

Kuřecí prsa s kukuřicí

1 hlas
1h a 20min 683kJ 190 Kč

Podobné recepty

Pstruh s brokolicí

Pstruh s brokolicí

21 hlasů
35min 345 kJ 150 Kč
Grilovaný pstruh

Grilovaný pstruh

18 hlasů
45min 736 kJ 185 Kč
Pstruh v alobalu

Pstruh v alobalu

11 hlasů
40min 852 kJ 300 Kč
Rychlý pstruh

Rychlý pstruh

15 hlasů
35min 799 kJ 147 Kč
Pstruh na petrželce

Pstruh na petrželce

12 hlasů
1h a 20min 819 kJ 250 Kč

Články nejen o vaření