Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Pstruh na bylinkách

lanvin
13hlasů
Hodnotit

35min

15min příprava

20min vaření

545 kJ

energetická hodnota na 100g

160 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:9g tuky4g sacharidy9g bílkoviny

Recept na pstruha s bylinkami provoní kuchyň a zaručeně uspokojí i mlsné jazýčky.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 ks filetu ze pstruha
  • 2 stroužky česneku
  • 4 lžíce citrónové šťávy
  • 6 lžic oleje
  • 5 lístků bazalky
  • 3 snítky tymiánu
  • 3 snítky rozmarýnu
  • 4 špetky soli
  • 2 špetky barevného pepře
  • 4 plátky citrónu

Postup přípravy

  • Porce ryby osolte, opepřete, pokapejte citrónovou šťávou, potřete prolisovaným česnekem. Dejte na hodinu do lednice.
  • Bylinky nasekejte. Na rozehřátém oleji opečte zvolna porce ryby z jedné strany, posypte bylinkami, otočte, posypte zbytkem bylinek a pečte z druhé strany. Podávejte s plátky citrónu.
Brokolice zapečená se špenátem

Brokolice zapečená se špenátem

3 hlasy
1h a 15min 822kJ 130 Kč
Omeleta s hráškem

Omeleta s hráškem

1 hlas
40min 455kJ 45 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Pstruh s brokolicí

Pstruh s brokolicí

13 hlasů
35min 331 kJ 150 Kč
Grilovaný pstruh

Grilovaný pstruh

14 hlasů
45min 723 kJ 185 Kč
Pstruh v alobalu

Pstruh v alobalu

10 hlasů
40min 830 kJ 300 Kč
Rychlý pstruh

Rychlý pstruh

12 hlasů
35min 783 kJ 147 Kč
Pstruh na petrželce

Pstruh na petrželce

10 hlasů
1h a 20min 814 kJ 250 Kč

Články nejen o vaření