Prostreno.cz

Pstruh na bylinkách

Recept na pstruha s bylinkami provoní kuchyň a zaručeně uspokojí i mlsné jazýčky.

Ohodnotit
(17 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 621 kJ / 148 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy7g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Porce ryby osolte, opepřete, pokapejte citrónovou šťávou, potřete prolisovaným česnekem. Dejte na hodinu do lednice.
  2. Bylinky nasekejte. Na rozehřátém oleji opečte zvolna porce ryby z jedné strany, posypte bylinkami, otočte, posypte zbytkem bylinek a pečte z druhé strany. Podávejte s plátky citrónu.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pstruh na bylinkách

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat