Prostreno.cz

Pražmy na tymiánu

Pražmy pečené s bylinkami.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 454 kJ / 108 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy5g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Omyté osušené ryby ostrým nožem na kůži nařízněte a osolte. Dovnitř každé ryby vložte 2 plátky citrónu, 1 stonek fenyklu, porci jemně nakrájené šalotky a 1 stonek tymiánu. Ryby zabalte do potravinové folie a dejte na hodinu do lednice.
  2. Olej prošlehejte se zbytkem nasekaného tymiánu a citrónovou šťávou.
  3. Ryby vložte do kleští na grilování ryb, důkladně je potřete připraveným olejem a na rozehřátém grilu grilujte z každé strany 15 minut. Při grilování potírejte olejem.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pražmy na tymiánu

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat