Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Makrela s anglickou slaninou

lanvin
7hlasů
Hodnotit

60min

15min příprava

45min vaření

575 kJ

energetická hodnota na 100g

75 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:11g tuky1g sacharidy8g bílkoviny

Makrela pečená s anglickou slaninou a žampióny.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 500 g filetů z makrely - á 250 g
  • 200 g žampiónů
  • 1 ks cibule
  • 4 snítky kopru
  • 4 špetky soli
  • 100 g anglické slaniny
  • 3 lžíce červeného vína
  • 4 lžíce rozpuštěného másla
  • 2 ks papíru na pečení - 30 x 30cm

Postup přípravy

  • Anglickou slaninu, cibuli a žampióny nakrájejte a orestujte na pánvi. Směs rozdělte na pečicí papír, na houby položte osolené porce ryby, na každou rybu položte 2 snítky kopru, pokapejte máslem, vínem a zabalte do balíčku.
  • Pečte v troubě vyhřáté na 200 °C přibližně 25-30 minut.
Cizrnový salát s bylinkami

Cizrnový salát s bylinkami

35min 748kJ 130 Kč

Podobné recepty

Makrely na zázvoru

Makrely na zázvoru

10 hlasů
40min 431 kJ 89 Kč
Makrela v hořčičné omáčce

Makrela v hořčičné omáčce

14 hlasů
60min 770 kJ 94 Kč
Makrela na víně

Makrela na víně

14 hlasů
55min 812 kJ 160 Kč
Makrela na bílém víně

Makrela na bílém víně

11 hlasů
60min 339 kJ 211 Kč
Plněné makrely

Plněné makrely

10 hlasů
45min 610 kJ 211 Kč
Teplý salát s uzenou makrelou

Teplý salát s uzenou makrelou

13 hlasů
40min 459 kJ 95 Kč

Články nejen o vaření