Prostreno.cz

Makrela s anglickou slaninou

Makrela pečená s anglickou slaninou a žampióny.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 60min

    15min příprava

    45min vaření

  • 617 kJ / 147 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy2g
tuky11g

Ingredience na

  • 500 g filetů z makrely - á 250 g
  • 200 g žampiónů
  • 1 ks cibule
  • 4 snítky kopru
  • 4 špetky soli
  • 100 g anglické slaniny
  • 3 lžíce červeného vína
  • 4 lžíce rozpuštěného másla
  • 2 ks papíru na pečení - 30 x 30cm

Postup přípravy

  1. Anglickou slaninu, cibuli a žampióny nakrájejte a orestujte na pánvi. Směs rozdělte na pečicí papír, na houby položte osolené porce ryby, na každou rybu položte 2 snítky kopru, pokapejte máslem, vínem a zabalte do balíčku.
  2. Pečte v troubě vyhřáté na 200 °C přibližně 25-30 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    70,79g
  • Sacharidy:

    21,08g
    • Cukry:

      8,94g
  • Tuky:

    131,72g
  • Vláknina:

    2,72g

Aktivita pro spálení: 147 kcal

18

minut jízdy na kole

14

minut běhu

43

minut uklízení



Podobné recepty

Makrely na zázvoru

(11 hlasů)
40min
475 kJ

Makrela v hořčičné omáčce

(15 hlasů)
60min
891 kJ

Makrela na víně

(15 hlasů)
55min
897 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Makrela s anglickou slaninou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat