Prostreno.cz

Platýz s fenyklem

Plátky platýze s houbami a fenyklem.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 456 kJ / 109 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy5g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěný fenykl nakrájejte na proužky, které povařte 10 minut v mírně osolené vodě. Fenykl přelijte studenou vodou a sceďte.
  2. Na másle orestujte nakrájenou, oloupanou šalotku, přidejte dobře okapané houby a duste 5 minut.
  3. Přidejte osolené, opepřené filety platýze, zakápněte citrónovou šťávou a poduste zvolna 5 minut.
  4. Filety otočte, k rybám přidejte fenykl, petrželku, přikryjte a duste ještě 10 minut.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Platýz s fenyklem

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat