Prostreno.cz

Ryby na víně

Jemné a zdravé ryby připravené na červeném víně.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 1h a 5min

    15min příprava

    50min vaření

  • 972 kJ / 232 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy25g
tuky11g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Pstruhy osolte, opepřete a na pánvi s máslem a jemně nakrájenou cibulí opečte z obou stran. Pstruhy naplňte plátky citrónu a do každého vložte 2 snítky tymiánu.
  2. Pstruhy uložte i s máslem do pekáčku, přidejte hřebíček a podlijte vínem, ve kterém rozmíchejte špetku cukru. Na pstruhy položte zbývající tymián a vložte na 30-40 minut do trouby vyhřáté na 200 °C.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryby na víně

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat