Prostreno.cz

Telecí s mrkví a šalotkou

Dušené telecí se zeleninou.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 1h a 30min

    20min příprava

    1h a 10min vaření

  • 314 kJ / 75 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy6g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky, oloupanou šalotku jemně nakrájejte a obojí orestujte na másle. Podlijte vínem, vývarem, osolte, opepřete, přikryjte a duste 30 minut.
  2. Po 30 minutách přidejte k masu oloupanou, nakrájenou mrkev a duste, až je maso měkké.
  3. K hotovému masu přidejte smetanu, pažitku, vše prohřejte a podávejte např. se zeleninovým salátem.
  4. Omáčku můžete zahustit lžičkou škrobové moučky.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    39,10g
  • Sacharidy:

    83,00g
    • Cukry:

      0,80g
  • Tuky:

    111,60g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 75 kcal

9

minut jízdy na kole

7

minut běhu

22

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Zapečené rybí filety

(2 hlasů)

Rybí krokety

(3 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Telecí s mrkví a šalotkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat