Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Polévka z rajčat

lanvin
12hlasů
Hodnotit

45min

15min příprava

30min vaření

597 kJ

energetická hodnota na 100g

80 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:4g tuky21g sacharidy5g bílkoviny

Vydatná polévka z rajčat a fazolí.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 800 g rajčat
  • 4 plátky moskevského chleba
  • 2 stroužky česneku
  • 5 lžic oleje
  • 4 lístky šalvěje
  • 420 g bílých sterilovaných fazolí
  • 2 špetky soli
  • 3 špetky hrubě mletého pepře
  • 800 ml zeleninového vývaru

Postup přípravy

  • Chléb nakrájejte na kostky a opečte na 2 lžících oleje. Přidejte zbytek oleje, na plátky nakrájený česnek a nasekanou šalvěj. Restujte 3 minuty.
  • K chlebu přidejte nakrájená rajčata, podlijte vývarem a vařte 15 minut.
  • Přidejte scezené fazole, podle chuti osolte, opepřete a povařte ještě 5-10 minut.
Fazolkový salát s rajčaty

Fazolkový salát s rajčaty

2 hlasy
30min 323kJ 75 Kč
Marocká květáková polévka

Marocká květáková polévka

2 hlasy
55min 126kJ 120 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Rajčatový krém

Rajčatový krém

26 hlasů
35min 250 kJ 76 Kč
Rajčatový krém

Rajčatový krém

20 hlasů
25min 149 kJ 55 Kč
Polévka ze záhonku

Polévka ze záhonku

26 hlasů
25min 475 kJ 62 Kč
Kukuřičná polévka

Kukuřičná polévka

10 hlasů
40min 412 kJ 95 Kč
Polévka z dýně

Polévka z dýně

11 hlasů
45min 337 kJ 80 Kč
Višňová polévka

Višňová polévka

15 hlasů
30min 227 kJ 80 Kč

Články nejen o vaření