Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Guláš v římském hrnci

lanvin
8hlasů
Hodnotit

2h a 35min

35min příprava

2h a 0min vaření

305 kJ

energetická hodnota na 100g

180 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:1g tuky7g sacharidy7g bílkoviny

Bramborový guláš připravený v římském hrnci.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 600 g cibule
  • 700 g brambor
  • 650 g podušeného hovězího masa - nakrájeného na kostky
  • 3 stroužky česneku
  • 3 lžičky sladké mleté papriky
  • 1 lžička kmínu
  • 150 ml hovězího vývaru
  • 3 snítky kopru
  • 3 špetky soli

Postup přípravy

  • Oloupanou cibuli nakrájejte na silnější plátky, česnek jemně nasekejte, oloupané brambory nakrájejte na plátky.
  • Všechny ingredience dejte do připraveného římského hrnce, vše dobře promíchejte, hrnec přikryjte a vložte do trouby. Pečte 2 hodiny.
Brambory s čedarem

Brambory s čedarem

3 hlasy
1h a 30min 678kJ 140 Kč
Polévka s růžičkovou kapustou

Polévka s růžičkovou kapustou

3 hlasy
55min 387kJ 120 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Kuřecí guláš

Kuřecí guláš

9 hlasů
1h a 5min 343 kJ 150 Kč
Guláš s černým pivem

Guláš s černým pivem

6 hlasů
1h a 55min 340 kJ 160 Kč
Segedínský guláš s paprikou

Segedínský guláš s paprikou

16 hlasů
1h a 35min 565 kJ 170 Kč
Kuřecí guláš

Kuřecí guláš

17 hlasů
1h a 5min 281 kJ 170 Kč
Jelení guláš s houbami

Jelení guláš s houbami

18 hlasů
1h a 20min 432 kJ 199 Kč
Hovězí guláš

Hovězí guláš

9 hlasů
50min 310 kJ 180 Kč

Články nejen o vaření