Prostreno.cz

Guláš v římském hrnci

Bramborový guláš připravený v římském hrnci.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 2h a 35min

    35min příprava

    2h a 0min vaření

  • 325 kJ / 77 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy8g
tuky2g

Ingredience na

  • 600 g cibule
  • 700 g brambor
  • 650 g podušeného hovězího masa - nakrájeného na kostky
  • 3 stroužky česneku
  • 3 lžičky sladké mleté papriky
  • 1 lžička kmínu
  • 150 ml hovězího vývaru
  • 3 snítky kopru
  • 3 špetky soli

Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli nakrájejte na silnější plátky, česnek jemně nasekejte, oloupané brambory nakrájejte na plátky.
  2. Všechny ingredience dejte do připraveného římského hrnce, vše dobře promíchejte, hrnec přikryjte a vložte do trouby. Pečte 2 hodiny.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Guláš v římském hrnci

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat