Prostreno.cz

Vepřové medailonky ve slanině

Vepřové v plátcích slaniny.

Ohodnotit
(18 hlasů)
  • 30min

    20min příprava

    10min vaření

  • 1026 kJ / 245 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy1g
tuky22g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Medailonky osolte, opepřete, po obvodu omotejte plátky slaniny a převažte provázkem.
  2. Na pánvi rozpalte dvě lžíce oleje a zprudka na něm opečte maso – mělo by to trvat asi tři až pět minut z každé strany.
  3. Ze zbylého oleje, octa, hořčice, česneku a špetky soli ušlehejte omáčku a tou teplé steaky pokapejte na talíři.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové medailonky ve slanině

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat