Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Slepičí polévka

lanvin
12hlasů
Hodnotit

1h a 30min

20min příprava

1h a 10min vaření

407 kJ

energetická hodnota na 100g

140 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:2g tuky8g sacharidy8g bílkoviny

Polévka ze slepice a cizrny

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 kg slepice
  • 150 g cizrny - nebo suchých bílých fazolí
  • 2-3 ks mrkve
  • 1 hlávka zelí - menší hlávka
  • 1/2 ks celeru
  • 1 hrst sušených hub
  • 1 ks bobkového listu
  • 1 hrst nasekané petrželky
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky čerstvě namletého pepře

Postup přípravy

  • Cizrnu a houby předem namočte. Slepici omyjte a dejte vařit s fazolemi do 1,5 l vody. Vařte půl hodiny.
  • Přidejte očištěnou zeleninu, zelí, nakrouhané na proužky, bobkový list a houby. Vařte, dokud nejsou maso a cizrna měkké.
  • Pak slepici a zeleninu vyndejte, maso oberte, zeleninu nakrájejte a vložte zpět do polévky. Polévku osolte a opepřete. Podávejte posypané petrželkou.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Kuřecí vývar

Kuřecí vývar

11 hlasů
60min 461 kJ 53 Kč
Silný kuřecí vývar

Silný kuřecí vývar

18 hlasů
40min 192 kJ 89 Kč
Vývar s rozšlehaným vejcem

Vývar s rozšlehaným vejcem

9 hlasů
1h a 30min 497 kJ 90 Kč
Smetanová kuřecí polévka

Smetanová kuřecí polévka

14 hlasů
60min 532 kJ 80 Kč
Polévka z kuřecích stehen

Polévka z kuřecích stehen

11 hlasů
55min 142 kJ 75 Kč

Články nejen o vaření