Prostreno.cz

Slepičí polévka

Polévka ze slepice a cizrny

05.09.2012 lanvin
1h a 30min

20min příprava

1h a 10min vaření

548 kJ / 130 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Cizrnu a houby předem namočte. Slepici omyjte a dejte vařit s fazolemi do 1,5 l vody. Vařte půl hodiny.
  2. Přidejte očištěnou zeleninu, zelí, nakrouhané na proužky, bobkový list a houby. Vařte, dokud nejsou maso a cizrna měkké.
  3. Pak slepici a zeleninu vyndejte, maso oberte, zeleninu nakrájejte a vložte zpět do polévky. Polévku osolte a opepřete. Podávejte posypané petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    242,29 g
  • Sacharidy:

    265,56 g
    • Cukry:

      46,50 g
  • Tuky:

    106,98 g
  • Vláknina:

    96,75 g

Aktivita pro spálení:

709 kcal
88

minut jízdy na kole

67

minut běhu

211

minut uklízení





Podobné recepty

Kuřecí vývar

(12 hlasů)
60min
437 kJ

Silný kuřecí vývar

(18 hlasů)
40min
124 kJ

Vývar s vejcem

(9 hlasů)
1h a 30min
476 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mletý pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

sépie

79 kcal / 100g
B16 g
S1 g
T1 g

kysané zelí

19 kcal / 100g
B1 g
S4 g
T0,2 g

Petrželka

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Slepičí polévka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba