Prostreno.cz

Slepičí polévka

Polévka ze slepice a cizrny

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 1h a 30min

    20min příprava

    1h a 10min vaření

  • 497 kJ / 118 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy12g
tuky2g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Cizrnu a houby předem namočte. Slepici omyjte a dejte vařit s fazolemi do 1,5 l vody. Vařte půl hodiny.
  2. Přidejte očištěnou zeleninu, zelí, nakrouhané na proužky, bobkový list a houby. Vařte, dokud nejsou maso a cizrna měkké.
  3. Pak slepici a zeleninu vyndejte, maso oberte, zeleninu nakrájejte a vložte zpět do polévky. Polévku osolte a opepřete. Podávejte posypané petrželkou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Slepičí polévka

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat