Prostreno.cz

Slepičí polévka

Polévka ze slepice a cizrny

05.09.2012 lanvin
1h a 30min

20min příprava

1h a 10min vaření

241 kJ / 57 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Cizrnu a houby předem namočte. Slepici omyjte a dejte vařit s fazolemi do 1,5 l vody. Vařte půl hodiny.
  2. Přidejte očištěnou zeleninu, zelí, nakrouhané na proužky, bobkový list a houby. Vařte, dokud nejsou maso a cizrna měkké.
  3. Pak slepici a zeleninu vyndejte, maso oberte, zeleninu nakrájejte a vložte zpět do polévky. Polévku osolte a opepřete. Podávejte posypané petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    80,43 g
  • Sacharidy:

    264,20 g
    • Cukry:

      26,20 g
  • Tuky:

    28,44 g
  • Vláknina:

    90,00 g

Aktivita pro spálení:

57 kcal
7

minut jízdy na kole

5

minut běhu

17

minut uklízení





Podobné recepty

Kuřecí vývar

(12 hlasů)
60min
200 kJ

Silný kuřecí vývar

(18 hlasů)
40min
39 kJ

Vývar s rozšlehaným vejcem

(9 hlasů)
1h a 30min
558 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Omeleta s brokolicí

30min
(26 hlasů)

Brokolicová omeleta

50min
(23 hlasů)

Snídaně z lásky

20min
(38 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Slepičí polévka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba