Prostreno.cz

Makrely na víně

Pokrmy z ryb patří k těm nejzdravějším.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 805 kJ / 192 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy15g
tuky11g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Makrely osolte, opepřete a do břišních otvorů vložte plátky másla.
  2. Na oleji se 2 lžícemi másla nechte zesklovatět cibuli nakrájenou na tenká kolečka a rozetřený česnek, přidejte makrely a opečte je ze všech stran.
  3. Přidejte bobkové listy, posypte tymiánem, podlijte vínem a přikryté duste doměkka.
  4. Během dušení podle potřeby podlévejte vývarem.
  5. Když jsou ryby hotové, přidejte kečup rozředěný s citrónovou šťávou a krátce prohřejte.
  6. Hotové makrely posypte petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    64,60g
  • Sacharidy:

    232,50g
    • Cukry:

      41,00g
  • Tuky:

    210,48g
  • Vláknina:

    70,00g

Aktivita pro spálení: 192 kcal

24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

57

minut uklízení



Podobné recepty

Makrela v hořčičné omáčce

(15 hlasů)
60min
891 kJ

Makrela na víně

(15 hlasů)
55min
897 kJ

Makrela na bílém víně

(12 hlasů)
60min
518 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

hedvika
02.05.2016
heenna
06.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Makrely na víně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat