Prostreno.cz

Treska na slanině

Chutný oběd nebo večeře pro milovníky ryb.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 1073 kJ / 256 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy32g
tuky9g

Ingredience na

  • 4 porce mořské tresky
  • 100 g slaniny
  • 1 ks cibule
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky čerstvě mletého pepře
  • 1 špetka mletého nového koření
  • 2 ks bobkového listu
  • 1 miska hladké mouky
  • 50 ml oleje na smažení

Postup přípravy

  1. Slaninu nakrájejte na kostičky a otestujte do zlatova na oleji. Pak přidejte nakrájenou cibuli a nechte ji zesklovatět.
  2. Porce tresky osolte, opepřete a obalte v mouce.
  3. Porce tresky vložte na cibulku, opečte je po obou stranách, podlijte 50 ml vody, přidejte koření a poduste 15-20 minut. V polovině dušení ryby otočte.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska na slanině

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat