Prostreno.cz

Kančí maso ve sladkokyselé omáčce

Kančí maso s kandovaným ovocem.

23.10.2012 lanvin
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

576 kJ / 137 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli, mrkev, celer a petržel nakrájejte, dejte do kastrolu s olejem, přidejte na kostky nakrájené maso a vše orestujte. Maso zalijte vývarem a duste přibližně hodinu a půl, nebo až je maso měkké.
  2. V misce smíchejte rozinky, piniové oříšky, kandované ovoce, nastrouhanou čokoládu, cukr, ocet a mouku. Směs přidejte k masu 15 minut před dokončením dušení. Zároveň s ovocnou směsí přidejte k masu na kostičky nakrájenou šunku.
  3. Takto připravené maso nechte 24 hodin odpočinout.
  4. Další den maso prohřejte v troubě a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    183,44 g
  • Sacharidy:

    184,88 g
    • Cukry:

      108,70 g
  • Tuky:

    122,74 g
  • Vláknina:

    14,15 g

Aktivita pro spálení:

616 kcal
77

minut jízdy na kole

58

minut běhu

183

minut uklízení





Podobné recepty

Kančí v čokoládě podle Itala

(22 hlasů)
1h a 15min
760 kJ

Jelení guláš s houbami

(20 hlasů)
1h a 20min
646 kJ

Kančí na slanině

(13 hlasů)
2h a 30min
1009 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

Avatar
Avatar hedvika
27.04.2016
Avatar heenna
10.01.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

rozinky

299 kcal / 100g
B3 g
S79 g
T0,7 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

mrkev

41 kcal / 100g
B0,94 g
S9 g
T0,35 g

Hovězí vývar

30 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T2 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kančí maso ve sladkokyselé omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba