Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Kančí maso ve sladkokyselé omáčce

lanvin
7hlasů
Hodnotit

1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

570 kJ

energetická hodnota na 100g

199 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky10g sacharidy10g bílkoviny

Kančí maso s kandovaným ovocem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 600 g kančího masa na dušení
  • 3 lžíce oleje
  • 50 g rozinek
  • 30 g kvalitní hořké čokolády
  • 50 g piniových oříšků
  • 150 g šunky vcelku
  • 50 g kandovaného ovoce
  • 3 lžíce octa
  • 1 lžíce cukru
  • 1 ks cibule
  • 1 ks mrkve
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 100 g celeru
  • 4 snítky zelené petrželky
  • 300 ml hovězího vývaru

Postup přípravy

  • Oloupanou cibuli, mrkev, celer a petržel nakrájejte, dejte do kastrolu s olejem, přidejte na kostky nakrájené maso a vše orestujte. Maso zalijte vývarem a duste přibližně hodinu a půl, nebo až je maso měkké.
  • V misce smíchejte rozinky, piniové oříšky, kandované ovoce, nastrouhanou čokoládu, cukr, ocet a mouku. Směs přidejte k masu 15 minut před dokončením dušení. Zároveň s ovocnou směsí přidejte k masu na kostičky nakrájenou šunku.
  • Takto připravené maso nechte 24 hodin odpočinout.
  • Další den maso prohřejte v troubě a podávejte.
Předkrm s rajčaty

Předkrm s rajčaty

30min 587kJ 75 Kč
Hovězí svíčková s cibulí a jablky

Hovězí svíčková s cibulí a jablky

2h a 25min 576kJ 240 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Kančí v čokoládě podle Itala

Kančí v čokoládě podle Itala

21 hlasů
1h a 15min 704 kJ 247 Kč
Jelení guláš s houbami

Jelení guláš s houbami

18 hlasů
1h a 20min 432 kJ 199 Kč
Kančí na slanině

Kančí na slanině

11 hlasů
2h a 30min 591 kJ 239 Kč
Pečené srnčí maso s jablky

Pečené srnčí maso s jablky

7 hlasů
1h a 25min 476 kJ 590 Kč
Jelení svíčková

Jelení svíčková

14 hlasů
60min 490 kJ 258 Kč
Jelení filé na slanině

Jelení filé na slanině

10 hlasů
2h a 25min 1285 kJ 210 Kč

Články nejen o vaření