Prostreno.cz

Kančí na slanině

Máte rádi zvěřinu, tento recept vás nezklame.

24.05.2012 lanvin
2h a 30min

20min příprava

2h a 10min vaření

1009 kJ / 241 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na silné plátky (3-4cm). V pekáčku rozehřejte sádlo, na dno položte plátky slaniny, na plátky nakrájený česnek a na česnek osolené, opepřené maso.
  2. K masu přidejte ostatní koření, podlijte horkou vodou nebo vývarem a přiklopené duste v troubě při 220 °C asi 1,5 hodiny.
  3. Maso při pečení podle potřeby podlévejte. Podlévejte opravdu jen mírně, aby vznikla hustější šťáva. Měkké maso odkryjte a dopečte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    292,04 g
  • Sacharidy:

    353,34 g
    • Cukry:

      7,45 g
  • Tuky:

    178,97 g
  • Vláknina:

    123,64 g

Aktivita pro spálení:

924 kcal
115

minut jízdy na kole

88

minut běhu

275

minut uklízení





Podobné recepty

Kančí v čokoládě podle Itala

(22 hlasů)
1h a 15min
760 kJ

Zajíc na sladkokyselo podle Itala

(15 hlasů)
1h a 20min
830 kJ

Srnčí medailonky s brusinkami

(11 hlasů)
40min
728 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

nové koření

265 kcal / 100g
B3 g
S52 g
T5 g

anglická slanina

425,95 kcal / 100g
B40,9 g
S2,1 g
T36,5 g

kančí maso

120 kcal / 100g
B22 g
S0 g
T3 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kančí na slanině

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba