Prostreno.cz

Kančí na slanině

Máte rádi zvěřinu, tento recept vás nezklame.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 2h a 30min

    20min příprava

    2h a 10min vaření

  • 1070 kJ / 255 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny18g
sacharidy22g
tuky11g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na silné plátky (3-4cm). V pekáčku rozehřejte sádlo, na dno položte plátky slaniny, na plátky nakrájený česnek a na česnek osolené, opepřené maso.
  2. K masu přidejte ostatní koření, podlijte horkou vodou nebo vývarem a přiklopené duste v troubě při 220 °C asi 1,5 hodiny.
  3. Maso při pečení podle potřeby podlévejte. Podlévejte opravdu jen mírně, aby vznikla hustější šťáva. Měkké maso odkryjte a dopečte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    102,52g
  • Sacharidy:

    250,30g
    • Cukry:

      15,54g
  • Tuky:

    146,48g
  • Vláknina:

    2,70g

Aktivita pro spálení: 255 kcal

31

minut jízdy na kole

24

minut běhu

76

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kančí na slanině

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat