Prostreno.cz

Kančí na slanině

Máte rádi zvěřinu, tento recept vás nezklame.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 2h a 30min

    20min příprava

    2h a 10min vaření

  • 1072 kJ / 256 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy22g
tuky12g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na silné plátky (3-4cm). V pekáčku rozehřejte sádlo, na dno položte plátky slaniny, na plátky nakrájený česnek a na česnek osolené, opepřené maso.
  2. K masu přidejte ostatní koření, podlijte horkou vodou nebo vývarem a přiklopené duste v troubě při 220 °C asi 1,5 hodiny.
  3. Maso při pečení podle potřeby podlévejte. Podlévejte opravdu jen mírně, aby vznikla hustější šťáva. Měkké maso odkryjte a dopečte.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kančí na slanině

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat