Prostreno.cz

Jelení guláš s houbami

Na tento guláš můžete použít jelení, srnčí i kančí maso.

Ohodnotit
(19 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 653 kJ / 156 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy15g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Sušené houby namočte do horké vody. Maso a slaninu nakrájejte na kostky.
  2. Na rozpáleném oleji maso orestujte ze všech stran dohněda. Přidejte nakrájenou cibuli, česnek, tymián, sůl a pepř. Podlijte vývarem a pivem, přidejte namočené scezené houby a promíchejte. Vmíchejte nasekanou petržel, bobkový list a přikryté duste.
  3. Těsně před koncem dušení přidejte oloupaná rajčata a krátce povařte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    129,33g
  • Sacharidy:

    333,01g
    • Cukry:

      87,34g
  • Tuky:

    177,06g
  • Vláknina:

    92,10g

Aktivita pro spálení: 156 kcal

19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

46

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřový guláš se sušeným ovocem

(28 hlasů)
1h a 15min
651 kJ

Černý guláš

(9 hlasů)
3h a 15min
412 kJ

Guláš s černým pivem

(13 hlasů)
1h a 55min
631 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Jelení guláš s houbami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat