Prostreno.cz

Jelení guláš s houbami

Na tento guláš můžete použít jelení, srnčí i kančí maso.

Ohodnotit
(19 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 685 kJ / 163 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy18g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Sušené houby namočte do horké vody. Maso a slaninu nakrájejte na kostky.
  2. Na rozpáleném oleji maso orestujte ze všech stran dohněda. Přidejte nakrájenou cibuli, česnek, tymián, sůl a pepř. Podlijte vývarem a pivem, přidejte namočené scezené houby a promíchejte. Vmíchejte nasekanou petržel, bobkový list a přikryté duste.
  3. Těsně před koncem dušení přidejte oloupaná rajčata a krátce povařte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    162,48g
  • Sacharidy:

    335,62g
    • Cukry:

      18,36g
  • Tuky:

    176,96g
  • Vláknina:

    6,70g

Aktivita pro spálení: 163 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

48

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jelení guláš s houbami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat