Prostreno.cz

Jelení guláš s houbami

Na tento guláš můžete použít jelení, srnčí i kančí maso.

Ohodnotit
(19 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 686 kJ / 163 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy17g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Sušené houby namočte do horké vody. Maso a slaninu nakrájejte na kostky.
  2. Na rozpáleném oleji maso orestujte ze všech stran dohněda. Přidejte nakrájenou cibuli, česnek, tymián, sůl a pepř. Podlijte vývarem a pivem, přidejte namočené scezené houby a promíchejte. Vmíchejte nasekanou petržel, bobkový list a přikryté duste.
  3. Těsně před koncem dušení přidejte oloupaná rajčata a krátce povařte.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jelení guláš s houbami

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat