Ingredience na
- 200 g
měkkého másla
- nebo margarínu
- 100 g
měkkého marcipánu
- 150 g
jemného cukru
- 1 sáček
vanilkového cukru
- 2 lžičky
kůry pomeranče
- z chemicky neošetřeného
- 4 ks
vajec
- 1 špetka
soli
- 125 g
hladké mouky
- 125 g
kukuřičného škrobu
- 1 lžička
prášku do pečiva
- 200 g
sušených brusinek
- 1 lžička
mouky
- 1 ks
pomeranče
- na sirup
- 2 lžíce
cukru
- na sirup
- 2 lžíce
rumu
- na sirup
- 50 g
moučkového cukru
- na posypání
TIP:
Věděli jste, že... Protože čerstvé brusinky mají natrpklou chuť, před použitím do salátu nebo dezertu je oslaďte: nakrájejte brusinky na poloviny a přidejte 50 g cukru na 200 g brusinek. Nechte cukr vstřebat do ovoce a můžete používat!