Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Játra na majoránce

lanvin
8hlasů
Hodnotit

1h a 10min

20min příprava

50min vaření

580 kJ

energetická hodnota na 100g

85 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:9g tuky8g sacharidy6g bílkoviny

Játra s jablky vonící čerstvou majoránkou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 plátky hovězích jater
  • 400 g jablek
  • 6 snítek čerstvé majoránky
  • 6 lžic oleje
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky hrubě mletého pepře
  • 3 ks cibule
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 3 lžíce citrónové šťávy
  • 2 lžíce másla

Postup přípravy

  • Jablka nakrájejte, pokapejte citrónovou šťávou a na másle je rozduste.
  • Oloupanou cibuli nakrájejte na kroužky a orestujte dozlatova na oleji. Orestovanou cibuli vyndejte na talíř.
  • Očištěná, omytá játra obalte v hladké mouce a na pánvi, ve které se opékala cibulka játra opečte spolu s nasekanou majoránkou doměkka. Hotová játra osolte a opepřete.
  • K měkkým játrům vložte cibulku a vše jen prohřejte.
  • Játra podávejte s dušenými jablky.
Kuřecí kousky s karotkou

Kuřecí kousky s karotkou

1h a 20min 414kJ 135 Kč
Čočkový salát se žampióny

Čočkový salát se žampióny

50min 646kJ 110 Kč

Podobné recepty

Vepřová játra na jablkách

Vepřová játra na jablkách

11 hlasů
35min 581 kJ 80 Kč
Játra s jablečným pyré

Játra s jablečným pyré

14 hlasů
50min 586 kJ 95 Kč
Kuřecí játra s jablky a rýží

Kuřecí játra s jablky a rýží

9 hlasů
50min 973 kJ 60 Kč
Kuřecí játra na červeném víně

Kuřecí játra na červeném víně

8 hlasů
30min 354 kJ 80 Kč
Vepřová játra na víně

Vepřová játra na víně

9 hlasů
45min 684 kJ 95 Kč
Játra na červeném víně

Játra na červeném víně

6 hlasů
40min 341 kJ 85 Kč

Články nejen o vaření