Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Vepřová játra na jablkách

lanvin
11hlasů
Hodnotit

35min

15min příprava

20min vaření

570 kJ

energetická hodnota na 100g

80 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky6g sacharidy10g bílkoviny

Na tento recept můžete použít i játra kuřecí.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 600 g vepřových jater
  • 2-3 ks jablek
  • 1 ks cibule - nakrájené na kolečka
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 4 lžíce oleje na smažení
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky čerstvě namletého pepře

Postup přípravy

  • Očištěná játra nakrájejte na menší kousky. Na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli.
  • Jablka nakrájejte na plátky. K cibuli přidejte játra, jablka a na silnějším ohni orestujte doměkka.
  • Zaprašte moukou. Měkká játra osolte, opepřete a hned podávejte.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Kuřecí játra po maďarsku

Kuřecí játra po maďarsku

16 hlasů
25min 714 kJ 107 Kč
Drůbeží játra na víně

Drůbeží játra na víně

16 hlasů
35min 569 kJ 89 Kč
Drůbeží játra s jablkem

Drůbeží játra s jablkem

23 hlasů
45min 659 kJ 82 Kč
Restovaná játra

Restovaná játra

19 hlasů
25min 531 kJ 110 Kč
Grilovaná játra

Grilovaná játra

15 hlasů
1h a 30min 751 kJ 85 Kč
Pečená telecí játra

Pečená telecí játra

14 hlasů
55min 548 kJ 121 Kč

Články nejen o vaření