Prostreno.cz

Pstruh plněný sýrem

Jednoduchý recept na skvělou přípravu pstruha.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 60min

    20min příprava

    40min vaření

  • 1050 kJ / 250 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy2g
tuky22g

Ingredience na

  • 2 ks pstruhů
  • 300 g tvarohového čerstvého sýra
  • 4 špetky soli
  • 2 lžíce směsi koření na ryby
  • 1 svazek čerstvé pažitky
  • 2 lžíce citrónové kůry
  • 3 lžíce másla
  • 3 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Očištěné pstruhy nařízněte na několika místech ostrým nožem, pstruhy osolte a posypte kořením, koření důkladně vetřete do kůže.
  2. Sýr promíchejte s nasekanou pažitkou, citrónovou kůrou a každého pstruha naplňte sýrem. Sepněte jehlou nebo špejlí, aby sýr při pečení z ryby nevytékal.
  3. Ryby dejte do vhodné nádoby na pečení v troubě, pokapejte olejem, na ryby položte plátky másla.
  4. Pečte v troubě vyhřáté na 280 °C asi 30-40 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    31,90g
  • Sacharidy:

    27,50g
    • Cukry:

      0,80g
  • Tuky:

    211,70g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 250 kcal

31

minut jízdy na kole

23

minut běhu

74

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pstruh plněný sýrem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat