Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Rybí ragú s brusinkami

lanvin
8hlasů
Hodnotit

35min

15min příprava

20min vaření

362 kJ

energetická hodnota na 100g

165 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky6g sacharidy9g bílkoviny

Ragú s brusinkami a okurkou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 150 g okurky
  • 600 g filé z mníka
  • 1 svazek čerstvého kopru
  • 1 lžíce oleje
  • 200 ml lehkého kuřecího vývaru
  • 200 ml smetany
  • 3 lžíce světlé jíšky
  • 2-4 lžíce citrónové šťávy
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky čerstvě namletého pepře
  • 40 g sušených brusinek

Postup přípravy

  • Opláchněte a oloupejte okurku. Okurku rozpůlte a nakrájejte na proužky. Nasekejte brusinky. Omyjte filé z mníka, otřepte z něj vodu a nakrájejte na kousky.
  • V nepřilnavé pánvi rozehřejte olej. Lehce v něm filé z mníka osmažte. Vyjměte z pánve.
  • Šťávu rozřeďte bujónem a přidejte smetanu. Nechte 2-3 minuty mírně dusit. Omáčku zahustěte jíškou a nechte ji 1 minutu za stálého míchání povařit. Ochuťte citronovou šťávou, solí a pepřem.
  • Do omáčky přidejte rybí filety, okurku a brusinky. Rybí filety povařte v omáčce zhruba 4 minuty.
  • Omyjte kopr, osušte ho a nakrájejte. Znovu ochuťte omáčku a přidejte kopr. Podávejte s rýží.
Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

3 hlasy
25min 1527kJ 70 Kč
Koláč s kokosem

Koláč s kokosem

11 hlasů
1h a 10min 1354kJ 99 Kč

Podobné recepty

Filé na mrkvi

Filé na mrkvi

13 hlasů
1h a 15min 328 kJ 150 Kč
Treska s paprikou

Treska s paprikou

5 hlasů
60min 350 kJ 250 Kč
Pstruh s ostrou hořčicí

Pstruh s ostrou hořčicí

7 hlasů
2h a 0min 309 kJ 185 Kč
Pečení pstruzi

Pečení pstruzi

7 hlasů
40min 833 kJ 195 Kč
Rybí filé s houbovou omáčkou

Rybí filé s houbovou omáčkou

10 hlasů
1h a 10min 394 kJ 120 Kč
Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

10 hlasů
50min 588 kJ 150 Kč

Články nejen o vaření