Prostreno.cz

Pivní polévka

Sytá polévka z černého piva.

Ohodnotit
(16 hlasů)
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 912 kJ / 218 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy22g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Chléb nakrájejte do tvaru kosočtverců a opečte na másle do křupava.
  2. Pivo nalijte do hrnce, přidejte zázvor, kmín a přiveďte k varu.
  3. Žloutky našlehejte se škrobovou moučkou a zvolna za stálého šlehání přilijte do vařící polévky, přidejte rybízové žele a už nevařte.
  4. Míchejte, až se rybízové želé rozpustí. Polévku podle chuti osolte a opepřete.
  5. Podávejte s opečeným chlebem, posypané pažitkou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pivní polévka

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat