Prostreno.cz

Kapr v bílé omáčce

Jeden z mnoha receptů na přípravu kapra.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 446 kJ / 106 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy3g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli.
  2. Porce ryby osolte, opepřete, přidejte k cibuli a opečte je z obou stran dozlatova.
  3. Přidejte nakrájená rajčata, tymián, koriandr a poduste 10 minut.
  4. Smetanu promíchejte s vodou, zalijte rybu, podle chuti osolte a prohřejte.
  5. Podávejte s vařeným bramborem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    52,16g
  • Sacharidy:

    138,62g
    • Cukry:

      16,02g
  • Tuky:

    232,78g
  • Vláknina:

    24,15g

Aktivita pro spálení: 106 kcal

13

minut jízdy na kole

10

minut běhu

31

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kapr v bílé omáčce

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat