Prostreno.cz

Kapr v bílé omáčce

Jeden z mnoha receptů na přípravu kapra.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 448 kJ / 107 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy3g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli.
  2. Porce ryby osolte, opepřete, přidejte k cibuli a opečte je z obou stran dozlatova.
  3. Přidejte nakrájená rajčata, tymián, koriandr a poduste 10 minut.
  4. Smetanu promíchejte s vodou, zalijte rybu, podle chuti osolte a prohřejte.
  5. Podávejte s vařeným bramborem.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kapr v bílé omáčce

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat