Prostreno.cz

Hovězí guláš

Hovězí guláš na pivu.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 1h a 35min

    15min příprava

    1h a 20min vaření

  • 422 kJ / 101 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy7g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky. Na sádle nechte zpěnit pokrájenou cibuli, přidejte maso, opepřete, přidejte kmín a společně restujte za stálého míchání do ztmavnutí masa i cibule.
  2. Podlijte asi polovinou piva a pod pokličkou duste do změknutí masa. Během dušení přidejte zbytek piva.
  3. K měkkému masu přidejte rozdrobený nebo nastrouhaný chléb, majoránku a povařte do zhoustnutí.
  4. Nakonec přidejte rozmačkaný česnek, případně dosolte. Podávejte s rýží.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí guláš

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat