Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Guláš z uzeného masa

lanvin
12hlasů
Hodnotit

1h a 10min

20min příprava

50min vaření

861 kJ

energetická hodnota na 100g

160 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:16g tuky7g sacharidy8g bílkoviny

Guláš z uzeného masa a zelí.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 300 g uzeného masa
  • 300 g vepřového masa - z ramínka nebo plecka
  • 250 g bílého zelí - nakrájeného na velmi tenké nudličky
  • 100 g slaniny
  • 1 lžíce sladké mleté papriky
  • 2 lžíce oleje
  • 2 lžíce sádla
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 350 ml vepřového vývaru
  • 150 ml kečupu
  • 2 špetky soli
  • 3 lžíce nasekané zelené petrželky

Postup přípravy

  • Slaninu nakrájenou na kostičky orestujte v hrnci na oleji, přidejte na kostky nakrájené uzené a vepřové maso. Přidejte mletou papriku, nakrájené zelí, vývar, přikryjte a duste do změknutí.
  • Zvlášť na pánvi připravte ze sádla a mouky světlou jíšku, rozřeďte ji vodou a přidejte k masu. K masu přidejte kečup (můžete použít i pálivý) vše dobře promíchejte a prohřejte. Podle chuti osolte.
  • Podávejte nejlépe s rýží posypané petrželkou.
Batátová polévka se špenátem

Batátová polévka se špenátem

3 hlasy
55min 344kJ 99 Kč
Bramborový salát s jogurtem

Bramborový salát s jogurtem

4 hlasy
45min 408kJ 55 Kč

Podobné recepty

Fazolový guláš

Fazolový guláš

16 hlasů
55min 865 kJ 99 Kč
Kuřecí guláš

Kuřecí guláš

9 hlasů
1h a 5min 345 kJ 150 Kč
Gulášová polévka

Gulášová polévka

13 hlasů
1h a 30min 339 kJ 90 Kč
Guláš s černým pivem

Guláš s černým pivem

6 hlasů
1h a 55min 349 kJ 160 Kč
Kuřecí guláš

Kuřecí guláš

19 hlasů
1h a 5min 289 kJ 170 Kč
Hovězí guláš

Hovězí guláš

11 hlasů
50min 330 kJ 180 Kč

Články nejen o vaření