Prostreno.cz

Jehněčí kotletky s dijonskou hořčicí

Jehněčích kotletky s hořčicí a rozmarýnem.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 1h a 55min

    1h a 15min příprava

    40min vaření

  • 664 kJ / 158 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy3g
tuky13g

Ingredience na

  • 4 ks jehněčích kotlet
  • 1 lžička soli
  • 3 stroužky česneku
  • 50 ml dijonské hořčice
  • 1 lžíce octa balsamico
  • 2 snítky čerstvého rozmarýnu
  • Na ozdobu
  • 1 ks jarní cibulky

Postup přípravy

  1. Do mixéru dejte opraný rozmarýn, hořčici, sůl, česnek a ocet balsamico, mixér zapněte na 1/2 minuty.
  2. Kotlety rozložte do pekáčku, potřete je hořčicovou směsí a nechte hodinu odpočinout.
  3. Pak kotlety pečte v troubě vyhřáté na 200 °C asi 20-25 minut.
  4. Kotlety vyndejte z trouby, přikryjte alobalem a nechte ještě 15 minut odpočinout. Podávejte s rýži.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotletky s dijonskou hořčicí

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat