Prostreno.cz

Jehněčí kotletky s dijonskou hořčicí

Jehněčích kotletky s hořčicí a rozmarýnem.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 1h a 55min

    1h a 15min příprava

    40min vaření

  • 664 kJ / 158 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy3g
tuky13g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Do mixéru dejte opraný rozmarýn, hořčici, sůl, česnek a ocet balsamico, mixér zapněte na 1/2 minuty.
  2. Kotlety rozložte do pekáčku, potřete je hořčicovou směsí a nechte hodinu odpočinout.
  3. Pak kotlety pečte v troubě vyhřáté na 200 °C asi 20-25 minut.
  4. Kotlety vyndejte z trouby, přikryjte alobalem a nechte ještě 15 minut odpočinout. Podávejte s rýži.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    25,60g
  • Sacharidy:

    88,00g
    • Cukry:

      0g
  • Tuky:

    80,17g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 158 kcal

19

minut jízdy na kole

15

minut běhu

47

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s rajčaty

(17 hlasů)

Špenátová omeleta

(31 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotletky s dijonskou hořčicí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat