Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Jehněčí dušené se zelím

lanvin
7hlasů
Hodnotit

1h a 45min

15min příprava

1h a 30min vaření

338 kJ

energetická hodnota na 100g

190 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky7g sacharidy4g bílkoviny

Jehněčí maso dušené s bílým zelím.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 600 g jehněčího masa na dušení
  • 3 ks cibule
  • 750 g bílého zelí
  • 500 g brambor
  • 3 lžíce oleje
  • 4 špetky soli
  • 3 špetky pepře
  • 3 špetky kmínu
  • 500 ml hovězího vývaru
  • 4 lžíce čerstvé nasekané petrželky

Postup přípravy

  • Oloupanou cibuli a očištěné zelí nakrájejte na proužky, maso nakrájejte na větší kostky. Oloupané brambory nakrájejte na silnější plátky.
  • Na oleji opečte maso, jemně osolte a opepřete. Opečené maso vložte střídavě s brambory do zapékací misky. Maso a brambory proložte ještě zelím a cibulí. Každou vrstvu posypte kmínem. Zalijte vývarem, přikryjte a duste v troubě při 180 °C přibližně 80 minut. Jednotlivé porce posypte petrželkou.
Brokolicový salát s červenou cibulí

Brokolicový salát s červenou cibulí

1 hlas
40min 469kJ 90 Kč
Kuřecí prsa s kukuřicí

Kuřecí prsa s kukuřicí

1 hlas
1h a 20min 683kJ 190 Kč

Podobné recepty

Dušené jehněčí s mangem

Dušené jehněčí s mangem

8 hlasů
1h a 30min 568 kJ 330 Kč
Jehněčí na víně

Jehněčí na víně

9 hlasů
5h a 0min 598 kJ 450 Kč
Dušené jehněčí maso

Dušené jehněčí maso

6 hlasů
1h a 30min 458 kJ 180 Kč
Pečená jehněčí kolena

Pečená jehněčí kolena

13 hlasů
2h a 0min 646 kJ 300 Kč
Jehněčí s pomerančovou kůrou

Jehněčí s pomerančovou kůrou

10 hlasů
3h a 20min 631 kJ 290 Kč
Jehněčí kostky dušené

Jehněčí kostky dušené

10 hlasů
1h a 5min 453 kJ 220 Kč

Články nejen o vaření