Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Telecí kostky na černém pivě

lanvin
8hlasů
Hodnotit

1h a 5min

15min příprava

50min vaření

475 kJ

energetická hodnota na 100g

170 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:6g tuky6g sacharidy9g bílkoviny

Telecí maso dušené v černém pivu.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 600 g telecí kýty nebo plece - nakrájené na kostky
  • 3 lžíce oleje
  • 120 ml černého piva
  • 3 lžíce rajčatového protlaku
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžička hnědého cukru
  • 1 ks velké cibule - nakrájené
  • 200 g žampiónů
  • 200 ml masového vývaru
  • 2 lžíce hladké mouky

Postup přípravy

  • Nakrájené maso promíchejte s moukou a v kastrolu s rozehřátým olejem opečte.
  • Posypte cukrem, cibulí, promíchejte, zalijte vývarem smíchaným s protlakem a sójovou omáčkou. Přikryjte a duste, až je maso měkké.
  • Asi 15 minut před koncem dušení přidejte k masu nakrájené žampióny.
Slaninové brambory

Slaninové brambory

1h a 30min 620kJ 105 Kč
Rozmarýnové kuličky

Rozmarýnové kuličky

1h a 15min 973kJ 180 Kč

Podobné recepty

Telecí závitky

Telecí závitky

10 hlasů
1h a 10min 542 kJ 160 Kč
Telecí plátky s mozzarellou

Telecí plátky s mozzarellou

11 hlasů
45min 969 kJ 160 Kč
Telecí kostky s bramborem

Telecí kostky s bramborem

11 hlasů
1h a 10min 625 kJ 280 Kč
Telecí líčka s bramborovým pyré a bylinkami

Telecí líčka s bramborovým pyré a bylinkami

15 hlasů
1h a 35min 502 kJ 233 Kč
Restované telecí nudličky

Restované telecí nudličky

9 hlasů
50min 1258 kJ 195 Kč
Telecí řízky

Telecí řízky

10 hlasů
40min 1087 kJ 165 Kč

Články nejen o vaření