Prostreno.cz

Marinovaný králík se zeleninou

Naložený králík pečený v troubě.

Ohodnotit
(19 hlasů)
  • 1h a 35min

    20min příprava

    1h a 15min vaření

  • 261 kJ / 62 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy2g
tuky2g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Naporcovaného králíka dejte do hrnce, pokapejte citrónovou šťávou, přidejte ostatní ingredience a králíka povařte 30 minut. V tomto vývaru ponechte králíka v chladu 24 hodin.
  2. Pak králíka i s vývarem přeložte do pekáčku, přidejte víno a pečte odkryté v troubě až je maso zcela měkké.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    63,44g
  • Sacharidy:

    163,40g
    • Cukry:

      23,50g
  • Tuky:

    21,98g
  • Vláknina:

    58,60g

Aktivita pro spálení: 62 kcal

7

minut jízdy na kole

5

minut běhu

18

minut uklízení



Podobné recepty

Králík se sušenými švestkami

(11 hlasů)
1h a 35min
947 kJ

Králík se sušenými bylinkami

(5 hlasů)
1h a 30min
583 kJ

Králík na bazalce

(6 hlasů)
1h a 25min
752 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Marinovaný králík se zeleninou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat