Prostreno.cz

Marinovaný králík se zeleninou

Naložený králík pečený v troubě.

28.02.2013 lanvin
1h a 35min

20min příprava

1h a 15min vaření

247 kJ / 59 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Naporcovaného králíka dejte do hrnce, pokapejte citrónovou šťávou, přidejte ostatní ingredience a králíka povařte 30 minut. V tomto vývaru ponechte králíka v chladu 24 hodin.
  2. Pak králíka i s vývarem přeložte do pekáčku, přidejte víno a pečte odkryté v troubě až je maso zcela měkké.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    343,38 g
  • Sacharidy:

    66,09 g
    • Cukry:

      22,89 g
  • Tuky:

    37,30 g
  • Vláknina:

    18,22 g

Aktivita pro spálení:

362 kcal
45

minut jízdy na kole

34

minut běhu

108

minut uklízení





Podobné recepty

Králík se sušenými švestkami

(11 hlasů)
1h a 35min
938 kJ

Králík se sušenými bylinkami

(5 hlasů)
1h a 30min
460 kJ

Králík na bazalce

(6 hlasů)
1h a 25min
748 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

paprika sladká mletá

282 kcal / 100g
B14 g
S54 g
T13 g

králík

173 kcal / 100g
B33 g
S0,2 g
T3 g

mrkev

41 kcal / 100g
B0,94 g
S9 g
T0,35 g

Mletý zázvor

335 kcal / 100g
B8 g
S71 g
T4 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Marinovaný králík se zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba