Prostreno.cz

Králík na bazalce

Kdo má rád králíka, určitě si pochutná.

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 1h a 25min

    15min příprava

    1h a 10min vaření

  • 552 kJ / 131 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy1g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Porce králičího masa osolte. Maso uložte do pekáčku, na kolečka ze dvou cibulí a plátky česneku. Maso bohatě posypte bazalkou a čerstvě mletým nebo drceným pepřem. Přidejte na kostičky nakrájenou anglickou slaninu, podlijte bílým vínem, přikryjte a pečte v troubě při 190 °C doměkka. Podle potřeby podlévejte vypečenou šťávou nebo vodou.
  2. Ke konci tepelné úpravy položte na králičí maso nudličky másla a dopečte bez pokličky. Podávejte s bramborami nebo rýží.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Králík na bazalce

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat