Prostreno.cz

Jarní pomazánka

Vhodné servírovat na čerstvě upečené bagetě nebo chlebu.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 20min

    20min příprava

    0min vaření

  • 827 kJ / 197 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy8g
tuky15g

Ingredience na

  • 5 ks vajec
  • 100 g lučiny
  • 150 g obyčejného pomazánkového másla
  • 1 lžička plnotučné hořčice
  • špetka soli
  • špetka pepře
  • svazek pažitky
  • 1 sklenička kápií
  • 1 ks papriky na ozdobu
  • 1 ks francouzské bagety

Postup přípravy

  1. Uvařené vejce oloupejte a nakrájejte. Lučinu rozšlehejte s pomazánkovým máslem, hořčicí, dochuťte solí a pepřem. Přidejte nakrájená vejce, drobně nasekanou pažitku, nakrájenou kápii a promíchejte.
  2. Čerstvou bagetu krájejte na plátky, které zapečte v troubě asi na 5 min, aby byly křupavější. Pak naneste pomazánku a zdobte paprikou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    51,40g
  • Sacharidy:

    150,76g
    • Cukry:

      16,40g
  • Tuky:

    131,20g
  • Vláknina:

    31,00g

Aktivita pro spálení: 197 kcal

24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

58

minut uklízení



Podobné recepty

Vaječná pomazánka

(27 hlasů)
10min
1051 kJ

Vaječná pomazánka se šunkou

(19 hlasů)
30min
650 kJ

Vajíčková pomazánka

(25 hlasů)
20min
1179 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jarní pomazánka

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat