Prostreno.cz

Jarní pomazánka

Vhodné servírovat na čerstvě upečené bagetě nebo chlebu.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 20min

    20min příprava

    0min vaření

  • 757 kJ / 181 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy9g
tuky9g

Ingredience na

  • 5 ks vajec
  • 100 g lučiny
  • 150 g obyčejného pomazánkového másla
  • 1 lžička plnotučné hořčice
  • špetka soli
  • špetka pepře
  • svazek pažitky
  • 1 sklenička kápií
  • 1 ks papriky na ozdobu
  • 1 ks francouzské bagety

Postup přípravy

  1. Uvařené vejce oloupejte a nakrájejte. Lučinu rozšlehejte s pomazánkovým máslem, hořčicí, dochuťte solí a pepřem. Přidejte nakrájená vejce, drobně nasekanou pažitku, nakrájenou kápii a promíchejte.
  2. Čerstvou bagetu krájejte na plátky, které zapečte v troubě asi na 5 min, aby byly křupavější. Pak naneste pomazánku a zdobte paprikou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jarní pomazánka

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat