Prostreno.cz

Rumová vepřová panenka

Panenka s rumovým chutney ke slavnostní večeři.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 590 kJ / 141 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy4g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěnou vepřovou panenku osolte, opepřete a ze všech stran ji opečte na pánvi s rozehřátým olejem.
  2. Panenku dejte i s olejem do pekáčku a vložte do trouby vyhřáté na 200 °C na 15–20 minut (podle velikosti panenky).
  3. V kastrůlku zahřejte rum, přidejte mangové chutney a povařte 5 minut.
  4. Vepřovou panenku nakrájejte na plátky, poprašte kayenským pepřem a podávejte s mangovým chutney.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    41,60g
  • Sacharidy:

    140,00g
    • Cukry:

      25,40g
  • Tuky:

    108,30g
  • Vláknina:

    51,00g

Aktivita pro spálení: 141 kcal

17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

42

minut uklízení



Podobné recepty

Plněná vepřová panenka

(8 hlasů)
1h a 20min
528 kJ

Vepřová panenka s mandarinkou

(6 hlasů)
35min
517 kJ

Plněná vepřová panenka

(8 hlasů)
1h a 5min
600 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Rumová vepřová panenka

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat