Prostreno.cz

Ryba s koprovým přelivem

Ryba s koprovou smetanou.

29.04.2013 lentilka
55min

15min příprava

40min vaření

668 kJ / 159 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu rozehřejte na 190 °C.
  2. Rybu nakrájejte na 4 porce, vložte do zapékací misky, pokapejte citrónovou šťávou, osolte, opepřete, pokapejte olejem a přikryté pečte 25-30 minut.
  3. Mezitím zahřejte v kastrůlku smetanu, podle chuti osolte, přidejte cukr, 2 lžíce světlé instantní jíšky a povařte 10 minut.
  4. Nakonec vmíchejte nasekaný kopr. Můžete přidat citrónovou šťávu, opatrně, aby se omáčka nesrazila.
  5. Rybu podávejte s koprovým přelivem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    151,80 g
  • Sacharidy:

    42,92 g
    • Cukry:

      16,40 g
  • Tuky:

    134,16 g
  • Vláknina:

    4,60 g

Aktivita pro spálení:

491 kcal
61

minut jízdy na kole

46

minut běhu

146

minut uklízení





Podobné recepty

Filé s červenou paprikou

(12 hlasů)
1h a 5min
463 kJ

Mořský vlk s rajčaty

(7 hlasů)
1h a 5min
349 kJ

Tilapie se špenátem

(7 hlasů)
60min
497 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

jíška

500 kcal / 100g
B5 g
S40 g
T50 g

cukr

387 kcal / 100g
B0 g
S100 g
T0 g

Citronová šťáva

22 kcal / 100g
B0 g
S6 g
T0 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba s koprovým přelivem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba