Prostreno.cz

Okurková polévka se šťovíkem

Jarní polévka z okurek a bylinek.

Ohodnotit
(11 hlasů)
sun
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 181 kJ / 43 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy6g
tuky2g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Okurky oloupejte a nakrájejte. Omyté bylinky nasekejte.
  2. V hrnci rozehřejte máslo, přidejte bylinky a míchejte 1 minutu.
  3. Přidejte okurky, zalijte vývarem a vařte 15 minut.
  4. Polévku rozmixujte a přidejte smetanu.
  5. Podávejte ozdobené kostičkami okurky, nakrájenými rajčaty a ředkvičkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    27,40g
  • Sacharidy:

    106,35g
    • Cukry:

      15,00g
  • Tuky:

    108,13g
  • Vláknina:

    32,69g

Aktivita pro spálení: 43 kcal

5

minut jízdy na kole

4

minut běhu

12

minut uklízení



Podobné recepty

Okurková polévka

(10 hlasů)
30min
495 kJ

Okurková polévka

(9 hlasů)
15min
367 kJ

Okurková polévka s mátou

(11 hlasů)
30min
212 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Okurková polévka se šťovíkem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat