Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Kančí kýta dušená v pivu

lentilka
7hlasů
Hodnotit

1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

722 kJ

energetická hodnota na 100g

280 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:10g tuky11g sacharidy9g bílkoviny

Kýta dušená v pivu s povidly.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 600 g kančí kýty
  • 150 g slaniny
  • 500 ml světlého piva
  • 3 lžíce másla
  • 2 krajíce suššího nastrouhaného chleba
  • 200 g kořenové zeleniny
  • 1 ks cibule
  • 2 lžíce švestkových povidel
  • 100 g sušených švestek a meruněk
  • 1 hrst nasekaných ořechů
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky čerstvě mletého pepře
  • 7 kuliček jalovce

Postup přípravy

  • Kýtu prošpikujte slaninou.
  • V kastrole na másle orestujte očištěnou a nastrouhanou zeleninu a cibuli.
  • Vložte maso, osolte a opepřete, přidejte kuličky jalovce, podlijte pivem a duste do poloměkka.
  • Přidejte povidla, nastrouhaný chléb, nakrájené ovoce a nasekané ořechy. Duste, až je maso zcela měkké. Podle potřeby ještě podlijte pivem.
  • Podávejte s červeným zelím.
Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

3 hlasy
25min 1527kJ 70 Kč
Koláč s kokosem

Koláč s kokosem

7 hlasů
1h a 10min 1354kJ 99 Kč

Podobné recepty

Kančí v čokoládě podle Itala

Kančí v čokoládě podle Itala

22 hlasů
1h a 15min 704 kJ 247 Kč
Kančí na slanině

Kančí na slanině

11 hlasů
2h a 30min 591 kJ 239 Kč
Kančí maso ve sladkokyselé omáčce

Kančí maso ve sladkokyselé omáčce

7 hlasů
1h a 50min 570 kJ 199 Kč
Kančí steaky

Kančí steaky

11 hlasů
1h a 35min 450 kJ 355 Kč

Články nejen o vaření