Prostreno.cz

Kančí kýta dušená v pivu

Kýta dušená v pivu s povidly.

10.05.2013 lentilka
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

682 kJ / 162 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Kýtu prošpikujte slaninou.
  2. V kastrole na másle orestujte očištěnou a nastrouhanou zeleninu a cibuli.
  3. Vložte maso, osolte a opepřete, přidejte kuličky jalovce, podlijte pivem a duste do poloměkka.
  4. Přidejte povidla, nastrouhaný chléb, nakrájené ovoce a nasekané ořechy. Duste, až je maso zcela měkké. Podle potřeby ještě podlijte pivem.
  5. Podávejte s červeným zelím.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    228,05 g
  • Sacharidy:

    200,03 g
    • Cukry:

      81,67 g
  • Tuky:

    182,72 g
  • Vláknina:

    22,90 g

Aktivita pro spálení:

814 kcal
101

minut jízdy na kole

77

minut běhu

242

minut uklízení





Podobné recepty

Kančí v čokoládě podle Itala

(22 hlasů)
1h a 15min
760 kJ

Kančí na slanině

(13 hlasů)
2h a 30min
1009 kJ

Kančí maso ve sladkokyselé omáčce

(7 hlasů)
1h a 50min
576 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

Avatar
Avatar heenna
10.01.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

ořechy

654 kcal / 100g
B15 g
S13 g
T65 g

chleba

265 kcal / 100g
B9 g
S49 g
T3 g

světlé pivo

43 kcal / 100g
B0,3 g
S3 g
T0 g

jalovec

262 kcal / 100g
B4 g
S40 g
T10 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kančí kýta dušená v pivu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba