Prostreno.cz

Filé s bylinkami

Rybí filé s bylinkovým přelivem.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 276 kJ / 66 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy6g
tuky1g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. Každou porci ryby položte na kus alobalu.
  3. V misce promíchejte jemně nakrájenou šalotku, tymián, jogurt, petržel, sůl a pepř.
  4. Na ryby rozdělte jogurt a ryby zabalte.
  5. Pečte přibližně 20-25 minut.
  6. Podávejte s plátky citrónu a grilovanou cuketou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    40,80g
  • Sacharidy:

    124,20g
    • Cukry:

      20,20g
  • Tuky:

    8,70g
  • Vláknina:

    44,00g

Aktivita pro spálení: 66 kcal

8

minut jízdy na kole

6

minut běhu

19

minut uklízení



Podobné recepty

Rybí filé s bílým vínem

(8 hlasů)
45min
577 kJ

Filé na houbách

(10 hlasů)
1h a 30min
358 kJ

Filé s koriandrem

(9 hlasů)
40min
723 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Filé s bylinkami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat