Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Krémová kedlubnová polévka

lanvin
13hlasů
Hodnotit

45min

15min příprava

30min vaření

249 kJ

energetická hodnota na 100g

75 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:3g tuky7g sacharidy2g bílkoviny

Jednoduchá polévka z kedlubny.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1,3 l zeleninového vývaru
  • 2 lžíce másla
  • 1 ks velké kedlubny - oloupané a nakrájené
  • 2 ks jablka - oloupaného a nakrájeného
  • 2 ks středně velké cibule - nahrubo nakrájené
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka mletého pepře
  • 1 špetka muškátového oříšku
  • 150 ml smetany
  • 6 lžic zakysané smetany
  • 1/2 svazku pažitky

Postup přípravy

  • V hrnci na másle orestujte cibuli, přidejte kedluben, jablko, zalijte vývarem a vařte 20 minut. Nechte trochu vychladnout a polévku rozmixujte.
  • Rozmixovanou polévku přiveďte k varu, přidejte smetanu, muškátový oříšek a podle chuti osolte a opepřete.
  • Podávejte se lžící zakysané smetany, posypané nasekanou pažitkou.
Avokádové smoothie

Avokádové smoothie

1 hlas
15min 296kJ 50 Kč
Placky z brokolice se sýrem feta

Placky z brokolice se sýrem feta

3 hlasy
50min 403kJ 50 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Polévka z kedluben

Polévka z kedluben

13 hlasů
40min 283 kJ 80 Kč
Kedlubnová polévka

Kedlubnová polévka

13 hlasů
45min 409 kJ 60 Kč
Kedlubnová jarní polévka

Kedlubnová jarní polévka

10 hlasů
40min 187 kJ 55 Kč
Mrkvová polévka s kari kořením

Mrkvová polévka s kari kořením

15 hlasů
35min 225 kJ 55 Kč
Chřestový krém

Chřestový krém

11 hlasů
40min 258 kJ 85 Kč
Polévka z řapíkatého celeru

Polévka z řapíkatého celeru

10 hlasů
55min 337 kJ 70 Kč

Články nejen o vaření