Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Polévka z kedluben

lanvin
13hlasů
Hodnotit

40min

15min příprava

25min vaření

283 kJ

energetická hodnota na 100g

80 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:4g tuky6g sacharidy2g bílkoviny

Kedlubnová polévka s petrželkou a smetanou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 2 ks kedluben
  • 1 ks cibule
  • 1/2 svazku zelené petrželky
  • 3 lžíce másla
  • 800 ml zeleninového vývaru
  • 200 ml smetany
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky čerstvě mletého pepře
  • 1 lžíce nastrouhané citrónové kůry

Postup přípravy

  • Oloupanou cibuli nakrájejte na plátky, oloupané kedlubny nakrájejte na kostičky. Obojí krátce orestujte na másle. Zalijte vývarem a vařte 15 minut. Přidejte nasekanou petrželku, smetanu, citrónovou kůru, podle chuti sůl a pepř a vařte ještě 5 minut.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

1 hlas
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

1 hlas
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Citrónová polévka

Citrónová polévka

13 hlasů
45min 247 kJ 60 Kč
Polévka z šalotek

Polévka z šalotek

23 hlasů
40min 929 kJ 99 Kč
Hrachová polévka

Hrachová polévka

30 hlasů
30min 290 kJ 70 Kč
Polévka se špenátem

Polévka se špenátem

20 hlasů
30min 319 kJ 80 Kč
Polévka se sterilovanou kukuřicí

Polévka se sterilovanou kukuřicí

19 hlasů
40min 349 kJ 75 Kč
Pikantní banánová polévka

Pikantní banánová polévka

23 hlasů
35min 307 kJ 75 Kč

Články nejen o vaření