Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Kedlubnová polévka

lanvin
14hlasů
Hodnotit

45min

15min příprava

30min vaření

408 kJ

energetická hodnota na 100g

60 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky3g sacharidy2g bílkoviny

Jednoduchá polévka z kedluben.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 300 g kedlubny
  • 1 kostka zeleninového bujónu
  • 100 g másla
  • 80 g hladké mouky
  • 2 ks žloutků
  • 1,2 l vody
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  • Oloupané kedlubny nakrájejte na nudličky, zalijte vodou, přidejte kostku zeleninového bujónu a kedlubny uvařte al dente.
  • Z másla a hladké mouky si připravte světlou jíšku, zalijte ji uvařenými kedlubnami a provařte ještě 10 minut. Podle chuti přisolte a polévku zjemněte žloutky.
  • Do polévky můžete přidat 100 ml smetany.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Bylinková polévka

Bylinková polévka

11 hlasů
35min 303 kJ 90 Kč
Polévka z ovesných vloček

Polévka z ovesných vloček

9 hlasů
40min 509 kJ 55 Kč
Vývar s rozšlehaným vejcem

Vývar s rozšlehaným vejcem

9 hlasů
1h a 30min 497 kJ 90 Kč
Fazolová polévka

Fazolová polévka

9 hlasů
1h a 40min 201 kJ 65 Kč
Fazolová polévka

Fazolová polévka

9 hlasů
1h a 35min 201 kJ 60 Kč
Rýžová polévka

Rýžová polévka

13 hlasů
35min 334 kJ 65 Kč

Články nejen o vaření