Prostreno.cz

Treska s pečenou paprikou

Chutný recept na přípravu tresky.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 546 kJ / 130 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy2g
tuky10g

Ingredience na

  • 4 porce filetů z tresky
  • 3 ks červené papriky
  • 3 stroužky česneku
  • 100 ml olivového oleje
  • 3 lžíce octa
  • 5 špetek soli

Postup přípravy

  1. V misce důkladně promíchejte prolisovaný česnek, 1 špetku soli a 3/4 oleje.
  2. Papriky touto směsí potřete, dejte do malé zapékací misky a pečte v troubě vyhřáté na 180 °C asi 30-40 minut, aby šly papriky lehce oloupat. Papriky nechte vychladnou, pak je oloupejte a nakrájejte na proužky.
  3. Papriky i s olejem dejte do mísy a pokapejte je octem.
  4. Porce tresky osolte a opečte na zbývajícím oleji dozlatova.
  5. Ryby překryjte paprikou v oleji a dejte na 10 minut do trouby vyhřáté na 200 °C.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    27,30g
  • Sacharidy:

    40,60g
    • Cukry:

      3,00g
  • Tuky:

    101,38g
  • Vláknina:

    3,00g

Aktivita pro spálení: 130 kcal

16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

38

minut uklízení



Podobné recepty

Treska v mandlích

(9 hlasů)
50min
871 kJ

Treska na másle

(34 hlasů)
35min
966 kJ

Treska s celerem a pórkem

(7 hlasů)
35min
347 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska s pečenou paprikou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat