Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Treska v mandlích

lanvin
9hlasů
Hodnotit

50min

30min příprava

20min vaření

879 kJ

energetická hodnota na 100g

160 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:13g tuky8g sacharidy11g bílkoviny

Treska je velmi chutná ryba, připravená v mandlích bude na vašem stole vynikat chuťově i vzhledově.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 ks filé z tresky
  • 4 špetky sůl
  • 4 špetky čerstvě mletého pepře
  • 4 lžíce citrónové šťávy
  • 6 lžic hladké mouky
  • 100 g plátků mandlí
  • 2 ks vajec
  • 6 snítek čerstvé petrželky
  • 6 lžic oleje

Postup přípravy

  • Omyté filety pokapejte citrónovou šťávou. Nechte 15 minut odpočinout. Pak filety osolte, opepřete, obalte v mouce, rozšlehaných vejcích a mandlích. Mandle k filetu lehce přitlačte.
  • Na rozehřátém oleji zvolna ryby opečte. Opečené nechte okapat na papírovém ubrousku.
  • Podávejte s plátkem másla, plátky citrónu, ozdobené petrželkou.
Vepřová pečeně s paprikou a cuketami

Vepřová pečeně s paprikou a cuketami

1 hlas
1h a 30min 533kJ 300 Kč
Polévka s mletým masem

Polévka s mletým masem

1 hlas
1h a 10min 362kJ 99 Kč

Podobné recepty

Treska s rajčaty a olivami

Treska s rajčaty a olivami

17 hlasů
25min 230 kJ 181 Kč
Treska na víně s rozinkami

Treska na víně s rozinkami

12 hlasů
45min 542 kJ 145 Kč
Treska s hořčičnou omáčkou

Treska s hořčičnou omáčkou

10 hlasů
1h a 30min 341 kJ 140 Kč
Treska v kabátku

Treska v kabátku

11 hlasů
50min 1323 kJ 170 Kč
Treska s petrželkou

Treska s petrželkou

7 hlasů
3h a 25min 386 kJ 75 Kč
Treska v zázvorové omáčce

Treska v zázvorové omáčce

9 hlasů
1h a 5min 639 kJ 130 Kč

Články nejen o vaření