Prostreno.cz

Vepřové maso dušené s jablky

Kořeněná vepřová panenka s jablky.

02.08.2013 lanvin
1h a 5min

15min příprava

50min vaření

442 kJ / 105 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájené na plátky opečte na oleji.
  2. Přidejte ostatní suroviny kromě jablek, podlijte vodou a duste 30 minut.
  3. Přidejte jablka, osolte podle chuti a duste ještě 10 minut. Podávejte s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    235,94 g
  • Sacharidy:

    290,39 g
    • Cukry:

      110,85 g
  • Tuky:

    81,53 g
  • Vláknina:

    104,62 g

Aktivita pro spálení:

483 kcal
60

minut jízdy na kole

46

minut běhu

144

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové maso pečené v troubě​

(14 hlasů)
1h a 5min
716 kJ

Vepřové maso na červeném víně

(23 hlasů)
1h a 5min
871 kJ

Vepřové maso na pomerančích

(9 hlasů)
5h a 35min
580 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

kari

150 kcal / 100g
B5 g
S12 g
T10 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

sójová omáčka

53 kcal / 100g
B8 g
S4 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso dušené s jablky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba