Prostreno.cz

Vepřové maso na červeném víně

Recept na šťavnaté vepřové maso na červeném víně s cibulí.

Ohodnotit
(23 hlasů)
  • 1h a 5min

    15min příprava

    50min vaření

  • 871 kJ / 208 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy12g
tuky13g

Ingredience na

  • 1 kg vepřového masa
  • 300 ml dobrého červeného vína
  • 500 g cibule
  • 3 ks bobkového listu
  • 1 lžíce mleté červené papriky - můžete dát napůl s pálivou
  • 4 lžíce sádla
  • 1/2 lžičky kmínu
  • 1 lžička soli
  • 1 svazek zelené petrželky

Postup přípravy

  1. Omyté maso nakrájené na kostky a oloupanou nakrájenou cibuli dejte do kastrolu s rozehřátým sádlem a orestujte.
  2. Orestované maso posypte paprikou, solí, kmínem, přidejte bobkový list, podlijte vínem a přikryté duste, až maso změkne. Podávejte s rýží, ozdobené zelenou petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    69,80g
  • Sacharidy:

    164,10g
    • Cukry:

      16,00g
  • Tuky:

    163,75g
  • Vláknina:

    71,00g

Aktivita pro spálení: 208 kcal

26

minut jízdy na kole

19

minut běhu

62

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové maso se zeleninou

(20 hlasů)
30min
594 kJ

Vepřová mňamka se smetanovými brambory

(12 hlasů)
60min
634 kJ

Vepřové plátky s pomerančovou kůrou

(18 hlasů)
60min
499 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso na červeném víně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat