Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Vepřové maso na červeném víně

lanvin
18hlasů
Hodnotit

1h a 5min

15min příprava

50min vaření

920 kJ

energetická hodnota na 100g

180 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:13g tuky15g sacharidy7g bílkoviny

Recept na šťavnaté vepřové maso na červeném víně s cibulí.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 kg vepřového masa
  • 300 ml dobrého červeného vína
  • 500 g cibule
  • 3 ks bobkového listu
  • 1 lžíce mleté červené papriky - můžete dát napůl s pálivou
  • 4 lžíce sádla
  • 1/2 lžičky kmínu
  • 1 lžička soli
  • 1 svazek zelené petrželky

Postup přípravy

  • Omyté maso nakrájené na kostky a oloupanou nakrájenou cibuli dejte do kastrolu s rozehřátým sádlem a orestujte.
  • Orestované maso posypte paprikou, solí, kmínem, přidejte bobkový list, podlijte vínem a přikryté duste, až maso změkne. Podávejte s rýží, ozdobené zelenou petrželkou.
Ovocné kokosové mléko

Ovocné kokosové mléko

15min 527kJ 70 Kč

Podobné recepty

Vepřové maso se zeleninou

Vepřové maso se zeleninou

20 hlasů
30min 528 kJ 89 Kč
Vepřová mňamka se smetanovými brambory

Vepřová mňamka se smetanovými brambory

11 hlasů
60min 558 kJ 108 Kč
Vepřové plátky s pomerančovou kůrou

Vepřové plátky s pomerančovou kůrou

16 hlasů
60min 636 kJ 127 Kč
Vepřové na citrónech

Vepřové na citrónech

13 hlasů
60min 597 kJ 98 Kč
Vepřové s mangem

Vepřové s mangem

12 hlasů
45min 748 kJ 145 Kč
Vepřové maso s pórkem

Vepřové maso s pórkem

12 hlasů
30min 664 kJ 120 Kč

Články nejen o vaření