Prostreno.cz

Topinka po neapolsku

Co může být tedy lepší, než si připravit chutné dobroty, které pochází přímo z Itálie? Zde je nápad, jak mozzarellu v kuchyni využít.

09.08.2013 lanvin
35min

20min příprava

15min vaření

548 kJ / 130 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Krajíce chleba několik minut z obou stran na sucho opečte v troubě či na grilu.
  2. Mezitím důkladně omyjte rajčátka a nakrájejte je na drobné kousky.
  3. V misce je pak spolu s kuličkami mozzarelly smíchejte s olejem a solí.
  4. Opečené toasty potřete česnekem, obložte rajčaty s mozzarellou a ozdobte filátky sardelek.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    87,80 g
  • Sacharidy:

    130,68 g
    • Cukry:

      27,40 g
  • Tuky:

    85,56 g
  • Vláknina:

    11,81 g

Aktivita pro spálení:

384 kcal
48

minut jízdy na kole

36

minut běhu

114

minut uklízení





Podobné recepty

Sýrové tousty

(18 hlasů)
30min
1114 kJ

Bageta zapečená s rajčaty a sýrem

(18 hlasů)
40min
697 kJ

Tousty s paprikou

(13 hlasů)
35min
776 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

sýr mozzarella

241,9 kcal / 100g
B23,7 g
S4,44 g
T20,4 g

sleďové filety v oleji

250 kcal / 100g
B17 g
S0 g
T18 g

chleba

265 kcal / 100g
B9 g
S49 g
T3 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Topinka po neapolsku

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba