Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Losos v petrželce

lanvin
6hlasů
Hodnotit

45min

15min příprava

30min vaření

419 kJ

energetická hodnota na 100g

235 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky3g sacharidy6g bílkoviny

Pečený losos s rajčaty a žampióny.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 700 g filé lososa bez kůže
  • 1 svazek zelené petrželky
  • 1/2 svazku pažitky
  • 5 ks rajčat
  • 10 ks stejně velkých žampiónů
  • 80 ml řepkového oleje
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky čerstvě mletého pepře

Postup přípravy

  • Předehřejte troubu na 180 °C.
  • Lososa nakrájejte na porce posypte solí, pepřem a důkladně obalte v nasekané petrželce a pažitce.
  • Zapékací misku vyložte plátky rajčat a plátky žampiónů, na žampióny rozložte porce lososa, pokapejte vše olejem, přikryjte a pečte v troubě 20-30 minut.
Švestkový koláč s mandlemi

Švestkový koláč s mandlemi

1 hlas
55min 801kJ 99 Kč
Smetanová krémová polévka s pórkem

Smetanová krémová polévka s pórkem

1 hlas
1h a 5min 362kJ 99 Kč

Podobné recepty

Rybí filé s pestem

Rybí filé s pestem

7 hlasů
30min 725 kJ 95 Kč
Pstruh v křenovém listu

Pstruh v křenovém listu

9 hlasů
60min 374 kJ 95 Kč
Grilovaná ryba s chilli papričkou

Grilovaná ryba s chilli papričkou

5 hlasů
55min 574 kJ 180 Kč
Grilovaná ryba

Grilovaná ryba

6 hlasů
55min 432 kJ 200 Kč
Losos s olivami a rajčaty

Losos s olivami a rajčaty

5 hlasů
60min 488 kJ 230 Kč
Tuňákové špejle

Tuňákové špejle

9 hlasů
60min 231 kJ 450 Kč

Články nejen o vaření