Prostreno.cz

Rybí polévka se zeleninou

Rybí vývar s rajčaty a paprikou.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 185 kJ / 44 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy3g
tuky1g

Ingredience na

  • 1 kg bílé ryby
  • 1 l vody
  • 1 ks červené cibule
  • 1 lžička soli
  • 3 ks rajčat
  • 2 ks papriky
  • 1 ks cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce oleje
  • 2 lžíce mleté sladké papriky

Postup přípravy

  1. Očištěnou a nakrájenou rybu, nejlépe bez kosti, vložte do osolené vody, přidejte cibuli a vařte 30 minut. Pak vývar přeceďte.
  2. Rajčata oloupejte a nakrájejte, očištěnou papriku, oloupaný česnek a cibuli nakrájejte.
  3. Na oleji orestujte cibuli, česnek, přidejte mletou papriku, promíchejte, přidejte rajčata, papriku a poduste 10 minut.
  4. Do vývaru dejte podušená rajčata, obrané kousky ryby bez kostí, podle chuti osolte, opepřete a podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    40,53g
  • Sacharidy:

    113,61g
    • Cukry:

      23,00g
  • Tuky:

    114,01g
  • Vláknina:

    41,10g

Aktivita pro spálení: 44 kcal

5

minut jízdy na kole

4

minut běhu

13

minut uklízení



Podobné recepty

Polévka s mořskými plody

(20 hlasů)
30min
497 kJ

Polévka z lososa

(14 hlasů)
50min
418 kJ

Krémová rybí polévka

(15 hlasů)
40min
421 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí polévka se zeleninou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat