Prostreno.cz

Rybí polévka se zeleninou

Rybí vývar s rajčaty a paprikou.

Ohodnotit
(13 hlasů)
13.10.2013 lanvin
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

203 kJ / 48 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěnou a nakrájenou rybu, nejlépe bez kosti, vložte do osolené vody, přidejte cibuli a vařte 30 minut. Pak vývar přeceďte.
  2. Rajčata oloupejte a nakrájejte, očištěnou papriku, oloupaný česnek a cibuli nakrájejte.
  3. Na oleji orestujte cibuli, česnek, přidejte mletou papriku, promíchejte, přidejte rajčata, papriku a poduste 10 minut.
  4. Do vývaru dejte podušená rajčata, obrané kousky ryby bez kostí, podle chuti osolte, opepřete a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    40,53 g
  • Sacharidy:

    113,61 g
    • Cukry:

      23,00 g
  • Tuky:

    115,01 g
  • Vláknina:

    41,10 g

Aktivita pro spálení:

48 kcal
6

minut jízdy na kole

4

minut běhu

14

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka s mořskými plody

(20 hlasů)
30min
401 kJ

Polévka z lososa

(14 hlasů)
50min
291 kJ

Krémová rybí polévka

(15 hlasů)
40min
428 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí polévka se zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba