Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Jelení maso s jablky

lanvin
10hlasů
Hodnotit

1h a 45min

15min příprava

1h a 30min vaření

473 kJ

energetická hodnota na 100g

290 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky5g sacharidy15g bílkoviny

Plátky jelení kýty dušené s jablky.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 700 g jelení kýty
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička bílého pepře
  • 3 snítky rozmarýnu
  • 3 ks jablek
  • 300 ml červeného vína
  • 1 lžička cukru
  • 4 lžíce sádla

Postup přípravy

  • Odleželé jelení maso umyjte, odblaňte, nakrájejte na plátky, osolte a opepřete.
  • Na pánvi s rozehřátým olejem orestujte plátky masa, podlijte 200 ml vína, přidejte rozmarýn a maso duste přikryté doměkka.
  • Jablka oloupejte, odstraňte jádřince a nakrájejte je na plátky.
  • K hotovému masu přidejte jablka, zbytek vína, cukr a společně krátce poduste, aby se jablka nerozvařila.
Švestkový koláč s mandlemi

Švestkový koláč s mandlemi

1 hlas
55min 801kJ 99 Kč
Smetanová krémová polévka s pórkem

Smetanová krémová polévka s pórkem

1 hlas
1h a 5min 362kJ 99 Kč

Podobné recepty

Guláš z divočáka

Guláš z divočáka

21 hlasů
1h a 45min 401 kJ 280 Kč
Srnčí medailonky s brusinkami

Srnčí medailonky s brusinkami

11 hlasů
40min 607 kJ 245 Kč
Kančí na slanině

Kančí na slanině

11 hlasů
2h a 30min 591 kJ 239 Kč
Pečené srnčí maso s jablky

Pečené srnčí maso s jablky

7 hlasů
1h a 25min 476 kJ 590 Kč
Hovězí plátky jako zvěřina

Hovězí plátky jako zvěřina

10 hlasů
1h a 15min 718 kJ 155 Kč
Jelení svíčková

Jelení svíčková

15 hlasů
60min 490 kJ 258 Kč

Články nejen o vaření